1. KLASSE

Besøg øen Mondiso og træd ind i en forunderlig verden af matematisk. Introduktion til tal og matematik for børn og elever fra 1. klasse.

2. KLASSE

Besøg øen Mondiso og træd ind i en forunderlig matematisk verden. Introduktion til tal og matematik for børn og elever fra 2. klasse.

3. KLASSE

Besøg øen Mondiso og træd ind i en forunderlig matematisk verden. Introduktion til tal og matematik for børn og elever fra 3. klasse.

4. KLASSE

Tag med Olga, Liv og Casper på en matematisk oplevelse i Hexaville universet. Flyt med ind på Magiskolen og bliv tryllebundet af Hexavilles forunderlige verden, hvor trolddom og talmagi hersker. Tal og matematik for børn og elever fra 4. klasse.

5. KLASSE

Tag med Olga, Liv og Casper på en matematisk oplevelse i Hexaville universet. Flyt med ind på Magiskolen og bliv tryllebundet af Hexavilles forunderlige verden, hvor trolddom og talmagi hersker. Tal og matematik for børn og elever fra 5. klasse.

6. KLASSE

Tag med Olga, Liv og Casper på en matematisk oplevelse i Hexaville universet. Flyt med ind på Magiskolen og bliv tryllebundet af Hexavilles forunderlige verden, hvor trolddom og talmagi hersker. Tal og matematik for børn og elever fra 6. klasse.

7. KLASSE

Med hjælp fra søskendeparret Monica og Alex, deres distræte far og deres venner Josephine og Ian bliver matematik mindre langhåret og lettere at forholde sig til. Få tips og tricks til hvordan du shopper, flirter og tjener masser af penge. Tal og matematik for børn og elever fra 7. klasse.

8. KLASSE

Med hjælp fra søskendeparret Monica og Alex, deres distræte far og deres venner Josephine og Ian bliver matematik mindre langhåret og lettere at forholde sig til. Få tips og tricks til hvordan du shopper, flirter og tjener masser af penge. Tal og matematik for børn og elever fra 8. klasse

9. KLASSE

Med hjælp fra søskendeparret Monica og Alex, deres distræte far og deres venner Josephine og Ian bliver matematik mindre langhåret og lettere at forholde sig til. Få tips og tricks til hvordan du shopper, flirter og tjener masser af penge. Tal og matematik for børn og elever fra 9. klasse

Here There!

If you have any question, send us an email and we'll get back to you, soon.

Not readable? Change text.