MONDISO

Manfred, Pedro, Max, Carla, Felicia, Von Skrammel og alle de andre beboere på øen tager eleven med på et matematisk eventyr, der udspiller sig i en forunderlig verden. Monstrene præsenterer matematikken for eleven på en sjov, lærerig, anderledes og spændende måde, der taler til eleverne i deres sprog.

Det betyder, at eleven oplever indholdet som spændende og interessant, samtidig med at matematikken på pædagogisk vis placeres i en sammenhæng, de kan relatere til.

Mondiso er inddelt i mindre, strukturerede læringsforløb, der gør det let at komme i gang og kan til enhver tid tilpasses den enkelte elev i forhold til tid og niveau.

I SELSKAB MED DE VENLIGTSINDEDE
MONSTRE LÆRER ELEVEN OM

Plus, gange, afstand, måling, rum og vægt, kort, minus, dividere,
areal og omkreds, former og spejle, mønstre, symmetri og meget mere!

Skattejagt på Mondiso

Sideløbende med de individuelle missioner, der hver omhandler et matematisk emne, optræder en gennemgående historie i form af en fælles mission blandt Mondisos beboere. Med elevernes hjælp får de indsamlet skrammel, som de bygger interessante flyvende fartøjer af.

På denne måde bindes matematikken og historien om Mondiso sammen i et læringsmiljø, der skaber de bedste betingelser for en god og sjov introduktion til matematik.

Here There!

If you have any question, send us an email and we'll get back to you, soon.

Not readable? Change text.